Dubbelconcert met O'Brass

Zaterdag, 28 oktober, 2017 - 20:30

 

Dubbelconcert met O'Brass

JET Symphonic Band - koperensemble O'Brass

Dirigent JSB: Wim Belaen

 

Kaarten kunnen aan de deur worden aangeschaft.

 

Tijdens dit dubbelconcert hoort u zowel O'Brass als de JET Symphonic Band aan het werk.

O’Brass is een professioneel koperensemble dat in 2013 het levenslicht zag. 12 gemotiveerde professionele muzikanten met een passie voor muziek en de nodige ambitie maken van O’Brass een bruisend en energiek ensemble. 

O’Brass brengt muziek van alle tijden en genres en werkt momenteel vooral samen met jonge beloftevolle Belgische componisten. Deze vruchtbare samenwerkingen resulteerden in een eerste EP,  waarop 5 werken staan die speciaal voor en -op maat- van het ensemble geschreven werden.

Als laureaat van Klara’s Supernova-wedstrijd (2014) kwam O’Brass in een stroomversnelling terecht. De vele concerten en buitenlandse concerttournees van de voorbije seizoenen brachten het ensemble in een positieve vibe. 10 koperblazers en 2 slagwerkers bieden op het podium een grote waaier aan mogelijkheden en zorgen voor zeer diverse klankkleuren. Ze variëren dan ook niet alleen in repertoire, maar ook in bezetting.  Zo bevatten de programma’s niet alleen werken voor groot koperensemble, maar brengen ze ook solowerken of werken voor koperkwintet.

Een uniek concert waarbij we het publiek verwennen met koperklanken en harmonieklanken. Registreer je aanwezigheid meteen via de knop bovenaan en mis deze avond niet!

Locatie

Sint-Pieterskerk 8700 Tielt
België
BE
Event type: